Obloane Lemn

Obloane din lemn

Obloane din lemn sunt adesea asociate cu un stil tradițional și sunt un atribut obligatoriu ale caselor vechi și cele executate într-un stil vechi. Cu toate acestea, având în vedere tendințele actuale, stilul și tehnica de fabricare obloane din lemn sunt îmbunătățite continuu pentru a satisface cerințele lumii moderne. Prin inovare și noile tehnologii, acestea sunt capabile de a proteja fereastra de influențele exterioare ca niciodată înainte. Pe lângă aceasta, obloane din lemn conferă autenticitate și un stil special fațadei clădirii.

Funcțiile obloane din lemn

În plus față de latura estetică, obloane din lemn îndeplinesc un rol funcțional important. În primul rând, acestea protejează spațiile de efectele razelor UV. Astfel, încăperea nu se va încălzi în timpul verii. Iar în timpul vânturile puternice, obloane de lemn protejează fereastra de praf. Creând un strat izolator complementar, acestea ajută la menținerea unui climat interior confortabil și regulează gradul de iluminare. Izolare fonică, protecție împotriva deteriorării și a expunerii la mediu: acestea sunt principalele avantaje ale obloane din lemn pentru ferestre.

Avantaje obloane din lemn

Ferestrele și fațadele clădirilor încadrate de obloane din lemn arată nobil, elegant și mult mai stilat decât fără ele. Decorarea fațadei cu obloane din lemn este o variantă win-win, care se va potrivi atât în estetica suburbană cât și va dărui căldură și confort într-o „jungla urbană“, aducând originalitate vieții de zi cu zi. În plus, produsele noastre sunt:

• Realizate conform standardelor europene de calitate

• Au o mulțime de opțiuni de modele și culori

• Fabricate din materiale trainice și de înaltă calitate

• Lemnul trece printr-un un proces de multe etape de prelucrare

• Deservire conform garanției

Tipuri de obloane din lemn

Obloane din lemn pot fi cu una, două, trei sau patru frunze. Totul depinde de dorințele individuale și de lățimea ferestrei. Materialele folosite sunt: stejar, pin și zadă. Este posibil de a montate atât pe interior și pe partea exterioară a ferestrei.

Obloane din lemn Moldova

Oferim realizarea și montarea de obloane din lemn in Chisinau si Moldova cu livrare pe întreg teritoriul țării. Măsurare și calculare preț - gratuit!